English    Sprski

Politika privatnosti

Osnovni pojmovi

LFA Business Consulting DOO, Braće Ribnikara 29, 21000 Novi Sad, (u daljem tekstu: „LFA Business Consulting”, „mi”, „naše”, „nama”, „nas”) označava pravno lice koje upravlja sajtom na veb adresi www.lfa.rs

Podaci o ličnosti – označavaju podatke koji se odnose na fizička lica koja se u nekom trenutku mogu identifikovati.

Korisnik – označava posetioca našeg vebsajta.

Klijent – označava korisnika naših usluga.

Podaci o korišćenju – označavaju podatke koje korisnik svojim jasnim prihvatanjem uslova omogućuje da se koriste u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.

Kolačići – označavaju male skupove jednostavnih datoteka koji se čuvaju u veb pregledaču korisnika dok pregleda neki vebsajt.

Kako pirkupljamo podatke?

Business Consulting prikuplja lične, identifikacione podatke od Korisnika na različite načine uključujući, ali ne ograničavajući se: Kontakt forme, Newsletter polja za prijavu, prijavu za usluge poslovnog konsalting ili usluge poslovne edukacije , a u vezi sa uslugama, aktivnostima, resursima i funkcijama dostupnim na našem Web sajtu. Korisnici mogu posetiti naš sajt anonimno. 

Lične podatke prikupljamo samo i isključivo ako nam korisnik našeg Web sajta dobrovoljno ostavi podatke. Korisnik uvek može odbiti da pruži lične identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima može biti uskraćen za mogućnost izvršavanja određenih aktivnosti na Web sajtu. 

LFA Business Consulting ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Web sajtom. Ovi podaci mogu uključivati ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnikovim sredstvima za priključenje na našem Web sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder i druge slične informacije.

Prava korisnika

U skladu sa GDPR regulativom, Korisnik ima pravo:

Relevantno zakonodavstvo

Zakon o zaštiti podataka ličnosti iz 2018. godine Republike Srbije

Prikupljamo samo informacije za koje nam date svoj pristanak. Na primer, ne znamo vašu adresu e-pošte, osim ako nam ne pošaljete putem imejla ili formulara. Ove podatke koristimo samo unutar naše kompanije i nećemo ih prodavati ili distribuirati drugim licima.Ako ste nam dali svoju imejl adresu, ali ne želite da primate nikakvu korespondenciju od nas u budućnosti, imate mogućnost da nas kontaktirate preko imejl adrese office@lfa.rs kako biste se odjavili ili zahtevali da vaši podaci budu uklonjeni.

Obrađivanje podataka od strane trećih lica

Sarađujemo sa nekoliko trećih lica za obradu podataka u naše ime. Ove treće strane su pažljivo odabrane i one su u skladu sa zakonima navedenim u relevantnom zakonodavstvu.

Odricanje od prava

Svi sadržaji u autorskom vlasništvu LFA Business Consulting predstavljeni na Web sajtu, dati su javnosti na uvid u najboljoj meri i, kao takvi, ne mogu uticati da LFA Business Consulting bude odgovoran za direkne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem predstavljenih informacija.

Promene u politici privatnosti

LFA Business Consulting zadržava diskreciono pravo da ažurira ove politike privatnosti u bilo koje vreme. U tom slučaju, LFA Business Consulting će revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice. Preporuka korisnicima je da ovaj dokument samostalno provere s vremena na vreme i ostanu informisani o tome na koji način prikupljamo i štitimo prikupljene lične podatke.

Prihvatanje politike privatnosti

Korišćem ovog Web sajta prihvatate ovu politiku. Ukoliko se ne slažete sa ovom politikom, molimo Vas da ne koristite naš Web sajt.

Budite uvek u toku sa aktuelnostima!